Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea sfâșietoare a cățelului care a murit de tristețe după ce a fost abandonat pe un aeroport

Sunday, 19 November 2017, 09:59 Sursă: REALITATEA.NET

Cățelușa pe nume Nube Viajera, care înseamnă Nor Călător, a fost abandonat pe aeroportul Bucaramanga din Columbia.

A stat acolo timp de aproape patru săptămâni, perioadă în care oamenii au încercat să-l hrănească, dar animalul a putut fi hrănit doar prin perfuzii.

Angajații aeroportului au încercat să-i creeze cele mai bune condiții de viață, dar câinele nu și-a găsit liniștea, iar povestea lui Nube Viajera a devenit cunoscută în zonă.

Cățelușa loială nu a rezistat mult departe de stăpânii pe care i-a iubit și care se pare că au părăsit-o fără milă. Patrupedul a murit de tristețe după 4 săptămâni.

„Credem că unul dintre pasageri l-a abandonat. Se pare că în prima lună în care a stat pe aeroport, câinele a verificat toate camerele, căutând pe cineva, probabil pe stăpân. Așteptând și așteptând, starea lui de sănătate s-a deteriorat", a spus un medic veterinar de la Fundația pentru protejarea animalelor din Columbia.

Mai mulți reprezentanți ai unei asociații au încercat să ajute patrupedul, dar fără rezultat, potrivit The Mirror. Cățelușa s-a retras în ultimele zile într-un colț de terminal, unde și-a dat duhul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL