Povestea dramatică a fetei gravide dată jos din Uber: răspunsul care l-a umplut de nervi pe șofer!

Monday, 15 April 2019, 21:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tânăra a fost lăsată în mijlocul pustiului de un șofer Uber. Asta îți arată că unii oameni fac orice doar pentru că alte opinii și convingeri personale. Fata era o studentă, în vârstă de 20 de ani. Această experiență traumatizantăn-o va uita niciodată, după cum a comentat ea incidentul. Fata a apelat la serviciul Uber pentru o vizită de urgență la medic. Dar n-a mai ajuns cu bine.

Tânăra a relatat întreaga poveste (din perspectiva ei) pe internet. Ea a mărturisit că, din cauza vârstei și a situației materiale (e încă studentă), nu se simțea în stare să aducă pe lume un copil și să aibă grijă de el. Prin urmare, fata a luat decizia să facă un avort și era programată la clinică.

În apropiere de campusul ei universitar este un centru de planificare parentală, dar putea să se programeze abia peste o săptămână. Fata nu a spus în ce stadiu se afla cu sarcina, dar cert este că dorea ca totul să decurgă cât mai repede ca să fie conform legii. Asta înseamnă că sarcina ar fi trebuit să nu fi depășit șase săptămâni.

A ales, în schimb, să își facă programare la o clinică aflată la mare distanță de campus.

Ce s-a întâmplat cu fata care voia să facă avort?

„Pentru că nu am mașină, mă bazez pe Uber și pe Lyft ca să ajung în anumite locuri. Programarea mea era la ora 11:00, așa că șoferul Uber a sosit pe la 09:58, dar a părut imediat iritat. După doar cinci minute de mers cu mașina m-a întrebat dacă mergem la un centru de planificare parentală", a povestit fata.

Dată jos din mașină pentru că șoferul nu era de acord cu decizia ei

Fata spune că numele destinației nu sugera deloc că ar fi avut de gând să meargă la o clinică unde să facă avort. Totuși, șoferul Uber nu s-a lăsat păgubaș și a încercat să o facă pe tânără să mărturisească ce avea de gând să facă.

„Eram șocată. Nici nu știam ce să spun, așa că mi-am văzut de treabă, dar el a început apoi cu «știu că nu e treaba mea, dar...» și a început să povestească ceva despre soția lui însărcinată, cât de groaznică a fost operația (de avort, n.r.) și că «sunt atât de multe lucruri pe care doctorii nu ți le spun» și că o să regret decizia pentru tot restul vieții."

„[...] pe la jumătatea drumului, a tras mașina pe dreapta, fără nicio atenționare. În apropiere erau o benzinărie și un magazin de antichități, dar în rest erau o pădure și o fermă. Mi-a spus: «Scuze, nu pot să te duc mai departe. Te pot duce înapoi în oraș, dar nu vei putea să mai găsești acolo un Uber.»"

Și plecat a fost. Fata a început apoi să plângă. A încercat să ia legătura telefonic cu părinții, dar n-au răspuns. Doar iubitul său i-a răspuns la telefon și i-a sugerat să sune la clinică și să-i trimită de acolo un taxi. I-a urmat sfatul și doar așa a reușit să iasă din încurcătură.

Tânăra a reclamat cazul la poliție, iar șoferului Uber i-a fost retras dreptul de a mai conduce în serviciu de ridesharing.Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN