Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea din spatele tricoului "M..E PSD", de pe Santiago Bernabeu

Thursday, 25 October 2018, 17:09 Sursă: REALITATEA.NET

Imaginile au apărut la Realitatea TV, în emisiunea “Jocuri de putere cu Rareș Bogdan”, chiar înainte ca partida se se fi încheiat.

Tiberius Burcea este târgumureșean și a absolvit, în prima generație, profilul sportiv al Liceului “Bolyai Farkas”. Acum trăiește în Spania, alături de familia lui, dar spune că cea mai frumoasă perioadă a anului este cea petrecută acasă, alături de cei dragi și de prietenii din Tîrgu Mureș. Tiberius Burcea a acordat un interviu în exclusivitate pentru realitateademures.net.

Rep: Care este povestea tricoului devenit celebru?

Tiberius Burcea: “M..E PSD” este un slogan “la modă”. În vacanță l-am sculptat în stâncă, după care mi-am făcut un tricou, în ideea de a-l îmbrăca la trofeul Santiago Bernabeu, care s-a jucat pe 11 august. Imediat după ce l-am îmbrăcat am mers cu el la Ambasadă și abia apoi la stadion.

Marți seara mă gândeam ce tricou să îmi pun la meciul Realului și m-am hotărât să-l iau tot pe acesta, pentru că eram aproape sigur că o să fie filmat la golul Madridului.

În Champions League am fost surprins de multe ori în prim plan, pentru simplul fapt că locul meu este în apropierea cameramanului din acea parte a stadionului. Cameraman care nu este român și evident, nici nu mă cunoaște.

Citeşte mai mult pe realitateademures.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL