Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea cutremurătoare a românului care a supravieţuit tragediei din Genova

Wednesday, 15 August 2018, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

Printre morţi se află şi trei copii, cu vârste sub 13 ani. Sute de pompieri caută în continuare supravieţuitori, dar şansele să fie găsiți scad de la o oră la alta.

Preşedintele român Klaus Iohannis a transmis condoleanţe. Între timp, apar poveşti ale supravieţuitorilor. Printre ei şi un român, care se afla sub pod în momentul în care acesta a căzut. Majoritatea sunt în stare de şoc şi spun că numai un miracol le-a salvat viaţa. 

Un român a supravieţuit ca prin miracol tragediei de la Genova. Este vorba despre un şofer de tir, care se afla sub pod în momentul în care acesta a căzut. Ca prin minune, a scăpat numai cu un umăr luxat, în timp ce fugea. A fost externat rapid, pe propria răspundere. Voia să se întoarcă acasă, pentru a fi alături de cei dragi. 

Poate unul dintre cele mai şocante cazuri este cel al şoferului de camion care a reuşit să frâneze în ultima clipă. Le-a povestit anchetatorilor că a auzit un zgomot puternic şi a simţit că podul vibrează. Nu avea viteză şi a reuşit să oprească exact când podul a început să cadă. S-a oprit cu trei metri înainte de a cădea în gol. A fost dus la spital în stare de şoc, dar teafăr. Imaginile cu camionul său verde, cu cabina albastră, au făcut înconjurul lumii. 

Sute de pompieri au lucrat toată noaptea pentru a găsi supravieţuitori la Genova. Din păcate, însă, bilanţul morţilor a crescut de la o oră la alta. Autorităţile au declarat două zile de doliu naţional pentru a plânge oamenii care şi-au pierdut viaţa când podul Moradi, de pe autostrada A10, s-a prăbuşit. 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL