Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea FABULOASĂ a celui mai căutat hacker din lume. Ce rol a jucat în alegerile din SUA

Monday, 13 March 2017, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

Bogachev ar fi început "modest" ca hacker, el având de-a lungul timpului diferite metode care i-ar fi adus milioane de dolari. Cea mai mare lovitură dată de rus ar fi virusul troian GameOver Zeus, care ar fi fost închis în 2014, nu înainte să îl fi făcut şi mai bogat pe hackerul rus.

Bărbatul ar avea legături cu agenţiile secrete ruseşti şi este unul dintre cei care au fost pe lista sancţiunilor, în 2016, pentru implicarea hackerilor ruşi în rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA.

Bogachev e un adevărat personaj, mărturie stând şi imaginile pe care le deţine FBI-ului: într-una dintre ele rusul ţine în braţe o pisică bengaleză, îmbrăcat într-o pijama cu imprimeu leopard şi ochelari de soare, în cealaltă imagine hackerul este la cârma unui yacht.

Bărbatul trăieşte sub propriul nume, fără teamă şi, scrie NY Times, avea la un moment dat două vile în Franţa şi păstra maşini parcate în toată Europa, ca să nu fie niciodată nevoit să închirieze una. Rusul este şi foarte paranoic, susţine sursa citată şi, cel mai probabil, nu va păţi nimic. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL