Ponta pune cruce moţiunii: Opoziţia se poartă de parcă n-ar vrea să treacă

Wednesday, 12 June 2019, 20:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta este convins că moțiunea de cenzură a Opoziţiei nu va trece, iar Viorica Dăncilă va rămâne premier. Liderul Pro România susţine că principalii vinovaţi sunt chiar iniţiatorii din Opoziţie, care se comportă ca şi cum şi-ar dori ca opoziţia să pice. 

”Noi o să votăm moțiunea, dar nu pentru document în sine, ci din altele, pe care eu o să le explic în ziua aceea. Sunt convins că nu va trece.(...) Nu există o coaliție clară în opoziție. Când vrei voturile PSD și ALDE, nu îi înjuri toată ziua la televizor. Ori nu te pricepi, ori nu vrei să treacă moțiunea și de asta faci asta" a afirmat Ponta la Digi 24,

"”Văd că toți cei din opoziție se gândesc la vacanță. Eu i-am întrebat: de ce nu trageți să vină voturi în opoziție? Hai că poate Barna nu știe politică, dar Orban știe foarte bine. Eu am luat doi deputați de la PSD, or să mai vină vreo 2-3 în perioada următoare.”, a declarat Victor Ponta, la Digi 24.

Fostul premier a dezvăluit şi resorturile intime care-l fac pe unii pesediţi nehotărâţi să nu voteze împotriva Vioricăi Dănciăl. 

”Eu am vorbit cu cei de la PSD și toți m-au întrebat: păi cine vine în loc, vine Orban? M-au întrebat dacă vine un premier de la Pro România și le-am spus că nu vor pune de la noi. Firește, oamenii mi-au spus: păi și atunci de ce să-mi dau eu jos Guvernul? Acesta este principalul handicap al opoziție, faptul că nu prezintă şi pe cine pune în loc”, a mai spus Ponta.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri