Ponta, două scenarii după ce Orban a fost desemnat premier: "Prelungirea crizei, apoi Iohannis intră în planul B"

Thursday, 06 February 2020, 21:46 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Primul este prelungirea crizei, iar al doilea este cel în care preşedintele Iohanis nominalizează un premier care să formeze guvernul în jurul PNL.

”Primul scenariu este o prelungire a crizei, este o tărăgănare până când domnul Iohannis va zice "OK, înţeleg că nu pot să fac chestia cu Orban, veniţi din nou la consultări şi vă propun un prim ministru serios de data aceasta, nu un fake. Propunerea cu Orban acum este un fake"", a spus Victor Ponta.

”Apoi, domnul Iohannis va intra la planul B pe care l-a şi anunţat, a zis "Dacă nu reuşesc cu anticipatele, atunci trec la formarea unui guvern în jurul PNL. Propun un premier adevărat, nu un fake".

Între timp, din această prostie pe care a făcut-o guvernul Orban, am rămas fără alegeri în două tururi şi fără preşedinţi de consilii judeţene, pierdem şi alegerile anticipate pentru că te-ai jucat de-a Orban. Un plan atât de prost era greu să îl concepi”, a declarat liderul Pro România, la Realitatea Plus.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-07 07:48:14
Plugariu

Acest cacat infect va fi ejectat din viitorul Parlament daca nu se va reintegra in grupul mafiot interlop psd !

2020-02-07 10:54:28
Puscarie

Ne vacam pe noi degeaba cu Orban, nu e bun nici macar de executat ordine, toata ziua sta pe la Cotroceni cu fra-su sa descifreze comenzile primite din strainatate si le cam da cu virgula mai mereu. Ce sa conduca bugetarul consumator? Tara? A mintit mereu, nu a dovedit nimic in legatura cu Teodorovici si Valcov, nimic cu 10 august numai praf aruncat in ochii fraierilor care se lasa manipulati.

Alte articole din: POLITICĂ