Ponta, despre moțiunea de cenzură: "Nu avem obligația să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL"

Friday, 24 January 2020, 10:55 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta a afirmat într-o conferinţă de presă că "Pro România nu este nici anexa PSD, nici a PNL" şi că partidul pe care îl conduce nu are obligaţia să joace "în piese de teatru scrise de PSD sau PNL".

"Orice moţiune de cenzură pe o temă economică sau socială, fie că este vorba de lipsa autostrăzilor, proiectelor de autostrăzi, fie de faptul că nu se dau alocaţiile pentru copii, o susţinem. Moţiunea făcută acum de PSD cu alegeri în două tururi este un joc între PSD şi PNL.

Nu vor nici unii, nici alţii alegerile în două tururi, pentru că sunt două partide mari care îşi împart primarii între ele şi atunci nu ne interesează jocul lor. Pro România nu este nici anexa PSD, nici a PNL şi nu avem obligaţia să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL", a afirmat Ponta.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 13:17:04
Costel

Pro Romănia este closetul PNL.

2020-01-24 13:31:50
Andrei

PNL în sine este un "closet" pentru PSD, și-au încheiat misiunea,acum fac totul pentru a pleca,nu înainte de a lua masuri legislative dure fata de populație,pentru a proteja PSD. Astfel PSD drăguțul,va părea un suflet mare.. Toți sunt niște ticăloși.. PNL este îngropat de cei care îl conduc, păcat de oameni naivi ,care cred în niște principii, aceștia fiind vulnarebilizati de jegurile imorale din conducerea centrală..

2020-01-24 17:17:32
Paine si circ in Romanica

Asa este cand nu tebaga nimeni in seama, te bagi singur...

Alte articole din: POLITICĂ