Ponta aruncă bomba: Tăriceanu ar putea fi președintele României pentru două luni!

Saturday, 15 June 2019, 16:32 Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta lansează o ipoteză interesantă în contextul în care Klaus Iohannis este unul dintre numele vehiculate la Bruxelles pentru preluarea funcției de șef al Consiliului European, post deținut azi de Donald Tusk.

Adaugă părerea ta

Victor Ponta spune că tabara Ciolos – Barna ar trebui să se bucure de această opțiune a lui Iohannis deoarece "scapa de Iohannis si Palatul Cotroceni le apartine".

Șeful Pro România remarcă altă consecință a avansării lui Iohannis pe plan extern: șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar putea ajunge președinte interimar al României.:

"Daca Romania poate sa obtina o functie majora la nivel politic european ProRomania saluta si sustine aceasta oportunitate!

Am fost adversar politic ( si, probabil, o sa mai fiu ) al lui Klaus Iohannis ! Cand este vorba insa de Romania nu am voie sa las resetimentele sa ne domine!

Ps1 – Vad o mare fericire in tabara Ciolos – Barna ca scapa de Iohannis si Palatul Cotroceni le apartine / sa vedem daca va fi asa/ eu sunt unul dintre multii candidati care in luna Iunie era favorit si in Decembrie .... / poate in al 12lea ceas se trezesc toti liderii de centru stanga si inteleg ca trebuie sa sustina un singur candidat – respectat, responsabil, integru, apreciat pe plan international, capabil sa uneasca Romania si care nu are de ce sa fie urat de "haterii"!

Ps2 – daca Klaus Iohannis pleaca in Septembrie la Bruxelles in mod constitutional il vom avea pe Calin Popescu Tariceanu ca Presedinte interimar pana pe 20 Decembrie- nici asta nu este rau, nu?", a scris Victor Ponta pe Facebook.