Halucinant! Câți bani pot primi polițiștii dacă sunt răniţi în afara programului de lucru

Thursday, 13 September 2018, 13:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cum sună propunerea pentru modificarea şi completarea actualei Hotărâri nr. 1083/2008? "Despăgubirile pentru riscurile prevăzute la alin. (1) se acordă indiferent de momentul la care poliţistul şi-a exercitat atribuţiile de serviciu, respectiv în timpul ori în afara programului de lucru".

Ce sume de bani primesc polițiștii? "10.000 euro, echivalent în lei la data plăţii - pentru invaliditate de gradul I; b) 8.000 euro, echivalent în lei la data plăţii - pentru invaliditate de gradul al II-lea; c) 6.000 euro, echivalent în lei la data plăţii - pentru invaliditate de gradul al III-lea. d) sume de bani care acoperă toate cheltuielile legate de situaţiile prevăzute la alin.(1) lit.a)-d) efectuate începând cu data încetării raporturilor de serviciu ca urmare a clasării ca inapt şi încadrării în grad de invaliditate”, a notat Mediafax.ro.

Și asta nu este tot.

La propunerea MAI, dacă tratamentele nu se pot face în spitalele publice din România, poliţiştii răniţi vor putea solicita ministrului de Interne despăgubiri care să acopere toate cheltuielile legate de tratament în spitale private din ţară sau din străinătate.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ