Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul fetiţei ce ar fi fost agresată de educatoare

Tuesday, 18 September 2018, 11:22 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un dosar penal pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe a fost deschis de poliţişti, în cazul fetiţei în vârstă de trei ani care ar fi fost agresată de educatoare, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 din Caracal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii vor audia toate părţile implicate şi vor stabili dacă şi cum s-a produs agresiunea.

„S-a întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni. Urmează audierea educatoarei, a părinţilor, a martorilor, dacă aceştia există, şi să se verifice dacă există filmări”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Părinţii copilului au postat pe Facebook fotografii în care au arătat că fetiţa prezenta vânătăi pe una dintre mâini, relatând că a fost târâtă de educatoare.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Gazeta Nouă că chiar educatoarea este cea care a sunat la poliţie, după postarea părinţilor de pe Facebook. Femeia a negat acuzaţiile şi a cerut clarificarea situaţiei. Aceleaşi surse susţin însă că familia ar fi scos deja un certificat medico-legal care atestă agresiunea suferită de copilă.

Fotografiile ar fi fost şterse ulterior de pe Facebook.

 

Realitateadeolt.net 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL