Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Polițist din Suceava, găsit împușcat în cap lângă cimitir

Monday, 05 August 2019, 22:19 Sursă: REALITATEA.NET

Un polițist în vârstă de 32 de ani din municipiul Suceava a fost găsit împușcat în cap. Acesta a anunțat pe o rețea de socializare că se sinucide, din cauza unei decepții în dragoste, informează Realitatea de Suceava.

Incidentul șocant a avut loc luni după-amiază. Agentul a fost găsit de către colegii săi la periferia municipiului Suceava, prezentând o plagă împușcată la nivelul capului.

„In jurul orei 17.15. agentul principal de poliție Aursulesei Ionuț din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni Suceava, Secția de Poliție Darmanesti a postat pe o rețea de socializare un mesaj din care rezulta faptul că e posibil sa comită un act suicidal. Imediat colegii din cadrul Secției și Poliției Municipiului Suceava au demarat căutări pe raza de competență, agentul fiind identificat la periferia municipiului Suceava, în auto personal prezentand o plagă prin împușcare în zona capului. La sosirea ambulanței acesta prezenta semne vitale fiind transportat la spital", a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Bărbatul se află în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, iar cadrele medicale au solicitat un elicopter pentru transferul acestuia la o clinică universitară.

Conform Obiectiv de Suceava, agentul de poliţie era în operaţie luni seara, fiind în comă de gradul 4, prezentand o plagă de intrare si una de iesire a glonţului, medicii fiind extrem de rezervaţi asupra sanselor de salvare a sinucigasului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL