Deținutul evadat din Ploiești a fost prins FOTO

Wednesday, 26 June 2019, 19:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autoritățile din Prahova au fost în alertă, miercuri după-amiaza! Un deținut a evadat din Penitenciarul Ploiești, dar a fost prins în apropierea unei stâne.

Adaugă părerea ta

În cursul serii, polițiștii l-au depistat pe bărbatul care a evadat din Penitenciarul Ploiești! Acesta a fost găsit în apropierea unei stâne, din satul Cătunu, comuna Drajna.

Miercuri, în jurul orelor 16:40, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către reprezentanții Penitenciarului Ploiești, cu privire la faptul că, un bărbat care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, a plecat de la o societate comercială din comuna Posești, unde desfășura activități lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar.

În prezent, se desfășoară activități de căutare a numitului BUCUR FLORIAN NICUȘOR, în vârstă de 27 de ani, din județul Prahova.

Bărbatul are 1,80 metri înălțime, statură atletică, păr șaten, ochi albaștri, frunte lată, nu pmustapoartăță, barbă rasă.

Astăzi era îmbrăcat cu tricou verde, pantaloni bluejeans albaștri trei sferturi iar în picioare adidași albi.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

 

Realitateadeprahova.net