Polițiștii mergeau cu girofarul la vizita medicală. Ceva neprevăzut a apărut

Thursday, 26 September 2019, 09:42, Sursă: REALITATEA.NET

Polițiștii implicați în accidentul grav de miercuri de pe DN1 nu aveau dreptul legal să folosească semnalele acustice și luminoase, întrucât aceștia se deplasau din Sebeș spre Alba Iulia pentru a se prezenta la o simplă vizită medicală, conform unor surse citate de Realitatea de Alba

Adaugă părerea ta

Surse din interiorul IPJ Alba susțin că ar trebui demarată o anchetă internă în urma accidentului petrecut miercuri pe DN 1 în județul Alba unde o mașină de poliție a fost lovită de un șofer neatent.

Martorii evenimentului spun că autoutilitara circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune deși nu se afla într-o misiune care să necesite folosirea lor.

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe DN1, în zona Izvorul lui Homoșteanu. O mașină a poliției a fost lovită, după o coliziune cu un autoturism ce venea de pe un drum secundar.

În urma impactului au rezultat patru victime. O singură persoană, de sex masculin, a rămas internată la secția de neurochirurgie, prezentând traumatism cranian și traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Polițiștii implicați în accident nu aveau dreptul legal să folosească semnalele acustice și luminoase, întrucât aceștia se deplasau din Sebeș spre Alba Iulia pentru a se prezenta la o simplă vizită medicală. Se pare că cei doi polițiști erau doar în întârziere.