Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ploaia de sânge care a speriat întreaga planetă. Cum e posibil aşa ceva?

Wednesday, 23 August 2017, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

În 2013, o ploaie roşiatică a uimit locuitorii oraşului Kerala. Experţii au susţinut în acea perioadă că princiapala cauză ar putea fi sporii de alge roşii care au fost transportaţi din ocean de vânturile puternice.

Alte fenomene ciudate înregistrate în lune

Ploaia de broaşte-Odzaci, Serbia

Vârtejurile de apă sunt formate deseori sub forma unor tornade, în acestea uneori fiind prinse şi anumite obiecte. În 2005, un astfel de fenomen a adunat sute de broaşte, care în urma fenomenului au început să cadă din cer în apropierea oraşului Odzaci din Serbia, notează Popular Science.

Tornada de insecte-Vila Franca de Xira, Portugalia

În 2014, un fotograf a imortalizat ceea ce părea a fi o ''tonadă'' de peste 300 de metri înălţime constituită din insecte. Vârtejurile puternice pot transporta grupuri mari de insecte în anumite zone, dar cercetătorii susţin că fenomenul ce s-a format deasupra oraşului Vila Franca de Xira ar fi putut fi o iluzie optică sau un roi de lăcuste masiv, în niciun caz un fenomen meteorologic.

Marile bucăţi de gheaţă-Vivian, Dakota de Sud

În 2010, o grindină puternică a lovit oraşul Vivian. Una dintre bucăţile de gheaţă a doborât recordul înregistrat anterior în SUA având aproximativ 900 de grame.

Sursa: descopera.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL