Plimbătorul profesionist de câini: un nou job, plătit cu până la 3.000 euro pe lună

Monday, 01 June 2015, 15:48 Sursă: REALITATEA.NET

Plimbătorul profesionist de câini este ultima modă în materie de servicii adresate proprietarilor de animale din Londra.

Adaugă părerea ta

Plimbătorii de câini sunt la mare căutare în Londra și în alte mari orașe din Marea Britanie, unde proprietarii patrupedelor sunt extrem de ocupați, potrivit DailyMail.

Un profesionist adevărat poate duce 8 sau 9 câini în același timp, pentru a-și cumula tarifele de la mai mulți clienți, se arată într-un studiu publicat recent de Direct Line Pet Insurance.

Tariful standard perceput de acești "agenți de plimbări" este de 4 lire sterline pe oră (5,5 euro). Un plimbător de succes poate ajunge ușor la suma de 26,000 lire sterline pe an (aprox. 3.000 euro lunar).

O adevărată industrie explodează în acest moment în Marea Britanie în jurul serviciilor pentru câini și alte animale de companie.

Au apărut site-uri cu liste de plimbători profesioniști, în care se menționează cât de bine sunt antrenați în lucrul cu câinii și dacă sunt asigurați sau nu împotriva mușcăturilor.

Cei care vor să aibă grijă de animale și pe timpul nopții sau pe perioade și mai lungi de timp (chiar luni de zile, când stăpânii câinilor sunt plecați din țară), pot strânge venituri de până la 64.000 de lire pe an.