Plângere penală pe numele a patru cadre medicale care au refuzat detașarea la Spitalul Județean Suceava

prefect suceava
prefect suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a depus plângere penală pe numele a patru cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc care au refuzat detașarea la Spitalul Județean Suceava, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Reacția fabuloasa a lui Dragnea privind retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei! Pe cine ar fi votat?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Retragerea lui Cîrstoiu complică situația lui Piedone
Ciolacu, mesaj public către Piedone: Cred că vom putea să închidem această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal
Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis public lui Cristian Popescu Piedone că-l așteaptă la discuții pentru "a închide această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal”. Apelul vine după ce social-democrații au anunțat-o oficial pe Gabriela Firea drept candidat al partidului la Primăria generală a Capitalei.

Liderii Coaliției au încercat fără succes să-l convingă pe Cîrstoiu să se retragă singur
Stenograme-bombă din ședința maraton care a dus la retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală
Stenograme incendiare din ședinta maraton a Coaliției, în urma căreia PSD și PNL au decis să o ia pe drumuri separate, dar și să îl retragă din cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu. După mai bine de 14 ore de discuții, în care au fost propuși diferiți oameni cheie din lumea politică, s-a ajuns și la un consens: Gabriela Firea - candidat PSD și Sebastian Burduja - candidat PNL. Care au fost celelalte propuneri, cum a reacționat Cătălin Cîrstoiu la vestea că trebuie să se retragă, dar și ce alte cuțite s-au aruncat în timpul deciziilor, potrivit unui material Realitatea Plus:

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Se dau tichete de la Guvern pentru o anumită categorie de români. Cum vor autoritățile să combată munca la negru
Se dau tichete de la Guvern pentru o anumită categorie de români. Cum vor autoritățile să combată munca la negru
Guvernul României introduce o nouă măsură menită să combată munca la negru și să sprijine prestatorii casnici: tichetele de muncă. Această inițiativă vizează în mod special menajerele, grădinarii, culegătorii de fructe și legume, oferindu-le un mijloc legal și transparent de remunerare.

Cum faci diferența între brânza din lapte și cea contrafăcută, plină de margarină
Cum faci diferența între brânza din lapte și cea contrafăcută, plină de margarină
În lumea modernă, în care produsele alimentare contrafăcute sunt tot mai des întâlnite, devine esențial să știm să facem diferența între brânza autentică din lapte și cea falsificată, care este plină de margarină și alte ingrediente de calitate inferioară. Brânza este un aliment atât de popular și iubit în întreaga lume, încât nu este de mirare că producătorii mai puțin onești încearcă să profite de această cerere și să ofere alternative contrafăcute, care nu numai că pot duce la consumul unor produse de calitate slabă, dar pot pune și în pericol sănătatea consumatorilor. 

Dorința care nu-i dă pace lui Céline Dion la 56 de ani. Artista a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
Dorința care nu-i dă pace lui Céline Dion la 56 de ani. Artista a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
La vârsta de 56 de ani, celebra cântăreață Céline Dion se confruntă cu o provocare majoră de sănătate, fiind diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară care i-a afectat semnificativ mobilitatea și capacitatea de a performa. În ciuda acestor obstacole, artista a dezvăluit recent o dorință arzătoare care o motivează să continue lupta pentru recuperare: dorința de a revedea Turnul Eiffel din Franța.

Potrivit unor estimări, 100.000 de români comandă zilnic de la Temu (f: Profimedia)
Temu și Shein au intrat în atenția ANPC. Sute de mii de români fac cumpărături folosind platformele chinezești
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a declanșat o acțiune de verificare a aplicațiilor de cumpărături Temu şi Shein. Investigația vine în condițiile în care sute de mii de români sunt clienți zilnici ai acestora, iar la nivel UE este o îngrijorare în creștere privind practici de piață incorecte.

Justiţie

Adrian Corduneanu
Ce se întâmplă în clanul Corduneanu, după moartea lui Costel "Ștăpânul Moldovei". Adrian "Beleaua" Corduneanu a dat totul în vileag
Ce se întâmplă în clanul Corduneanu, după moartea liderului Cornel, zis și "Ștefan cel Mare" al Moldovei. Adrian "Beleaua" Corduneanu, fratele mai mic, a scris pe rețelele de socializare ce se va întâmpla în viitor cu temuta familie interlopă din Iași.

Cetățeanul srilankez s-a ascuns mulți ani înainte de a fi detectat (Inquam/G. Călin)
Asiatic condamnat pentru o crimă macabră care a îngrozit BUCUREȘTIUL, adus în țară după 33 de ani
Un cetățean asiatic condamnat pentru o crimă macabră care a îngrozit BUCUREȘTIUL, la începutul anilor '90, a fost extrădat în România după 33 de ani. Srilankezul a fost condamnat la 19 ani de închisoare după ce a ucis un alt cetățean străin, a înfășurat trupul într-un covor și l-a aruncat în Lacul Morii.

Prăjitură cu caramel și arahide. O textură crocantă cu un blat pufos!
Prăjitură cu caramel și arahide. O textură crocantă cu un blat pufos!
Prăjitură cu caramel și arahide se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă! 

Inspectorul-şef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită. El ar fi anunţat oameni de afaceri că urmează controale
Inspectorul-şef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită. El ar fi anunţat oameni de afaceri că urmează controale
DNA a dispus trimiterea în judecată a unei femei, la data faptelor inspector-şef adjunct al ITM Bihor, pentru luare de mită. Ar fi cerut între 2.000 şi 4.000 de euro de la oameni de afaceri pentru a nu aplica sancţiuni la firmele controlate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus