A fost prins șoferul mașinii din care a fost aruncat un tânăr și lăsat să moară în stradă

Sunday, 11 March 2018, 17:15, Sursă: REALITATEA.NET

Șoferul mașinii din care a fost aruncat un bărbat de 28 de ani și lăsat să moară în stradă, la Pitești, a fost identificat şi dus la audieri, duminică seară. Oamenii legii au aflat că cele trei fete, minore, care se aflau în maşină alături de suspect, nu fuseseră de faţă şi în momentul incidentului.  În schimb, polițiștii au aflat că bărbatul care și-a abandonat în stradă prietenul a mai fost însoțit de doi tineri.  

Adaugă părerea ta

Autoturismul din care a fost aruncat cadavrul unui tânăr pe o stradă din Piteşti a fost identificat în trafic, duminică, cei patru ocupanţi fiind conduşi la audieri.

Maşina suspectă, care era dată în urmărire, a fost observată de o patrulă de jandarmi.

"Autoturismul a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi din grupa AT, care au solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră; în interiorul autoturismului se aflau patru tineri, un băiat (conducătorul auto) şi trei fete care în prezent se află la Poliţia Municipiului Piteşti pentru cercetări", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Victima nu avea urme de violență pe corp. Potrivit anchetatorilor, tânărul era cunoscut drept consumator de droguri. O primă ipoteză a oamenilor legii este aceea că bărbatul s-ar fi drogat în mașină și ar fi fost abandonat ca să nu moară în vehicul.