Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pistolarul din Craiova, pus sub acuzare

Saturday, 28 July 2018, 19:23 Sursă: REALITATEA.NET

Incidentul, pentru care bărbatul este acuzat, a avut loc după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, iar unul dintre pasageri a scos un pistol și l-a rănit pe conducătorul auto din celalaltă mașină.

După mai multe căutări, poliţiştii doljeni au ajuns la locuinţa din localitatea Breasla a unui bărbat de 32 de ani și au percheziționat-o. Suspectul nu a fost găsit, însă anchetatorii cer emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui. E acuzat de tentativă de omor, uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, toate după ce a rănit un alt bărbat în timpul unei altercații, scrie realitateadecraiova.net.

Scena s-a întâmplat după ce mașinile s-au tamponat ușor pe o stradă din Craiova. Imediat după coliziune, unul dintre pasageri a tras trei focuri de armă către celălalt automobil. Șoferul mașinii a ajuns la spital, după ce a fost împușcat în braţul stâng.

"Cercetările din acest punct de vedere sunt îngreunate, deoarece persoana vătămată refuză să copereze cu organele de cercetare. În această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii înfracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe", a afirmat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL