Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Piedone este susținut de Florin Salam printr-un cântec

Friday, 29 April 2016, 17:28 Sursă: REALITATEA.NET

Întâmplător sau nu, în aceeaşi zi în care candidatura lui Piedone a fost respinsă definitiv de instanţă, Florin Salam a dat publicităţii o piesă care conţine un mesaj pentru cetăţenii din sectorul 4. Melodia părea pregătită pentru o potenţială candidatură a lui Piedone şi face referire la incendiul din Colectiv, în urma căruia şi-a dat demisia.


După anunţarea deciziei, Cristian Popescu Piedone a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care le mulţumeşte susţinătorilor săi şi se auto-intitulează "primarul de suflet al locuitorilor sectorului 4".

"De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 şi primarul familie mele, întrucat justiţia a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunţ", a transmis fosul edil. "Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru şi oamenii din el este să ne asigurăm, ÎMPREUNĂ, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor", a adăugat Piedone.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL