Petrecere de LUX pe litoral. Șampania va fi adusă cu ELICOPTERUL

Sunday, 13 August 2017, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

La eveniment sunt așteptate peste 1.500 de persoane, iar programul de distracție este bine structurat, pe tot parcursul zilei. O petrecere va avea loc pe lumină, iar atmosfera va fi întreținută de DJ din România. La lăsarea întunericului ne vor chema la dans doi invitați celebri, care au făcut furori în străinătate cu programul lor muzical. Este vorba despre DJ Patris Gero și Jim Rolland, cunoscut și sub numele de Jimmy Sax, transmite REALITATEA TV.

”Așteptăm un număr foarte mare de invitați. Este cea mai aglomerată perioadă a sezonului estival. Avem un grup din Franța, de la Saint Tropez, care ne-au arătat cum se petrece la ei, față de la noi. Avem japonezi, francezi, toate națiile, nemți, ruși. E ceva deosebit”, a spus patronul localului unde se organizează petrecerea Adrian Thiess.

Meniul include scoici, creveți roșii, calamar, mușchi de vită, risotto, burgeri, iar în pahare va curge șampanie de lux, de 60.000 de lei sticla.

Însă, ca şi la munte, există şanse să vă găsiţi cu greu cazare.

”Noi nu avem spații de cazare. Gradul de ocupare este de 100%, astea sunt problemele, infrastructura rutieră, sezonul e scrut, prețurile mari la cazare, a mai spus patronul de local.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL