Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Peste 500 de plaje din Grecia, redeschise începând de astăzi

Saturday, 16 May 2020, 13:22 Sursă: Realitatea.net

Pentru mulţi greci, aceasta a fost prima ocazie de a ieşi din case după relaxarea graduală începută anterior în această lună şi a coincis cu primul val de căldură din acest an.

Autorităţile au impus respectarea măsurilor de distanţare fizică pe plajă, noile norme precizând şi distanţa minimă dintre umbrele. Astfel, pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi va fi permis accesul a cel mult 40 de persoane, iar între tijele umbrelelor trebuie să fie cel puţin patru metri.

Drept urmare, la Alimos, la sud de Atena, oamenii au aşteptat la coadă încă de la primele ore pentru a prinde un loc pe plajă.

Vă reamintim că, până în prezent, Grecia a înregistrat puţin peste 2.800 de cazuri de infectare cu COVID-19 și 160 de decese. Începând din 4 mai, ţara a început o politică graduală de relaxare a restricţiilor impuse de autorități la jumătatea lunii martie.

Ţara cu 11 milioane de locuitori, Grecia este dependentă de turism, sector care generează aproape o cincime din venitul său naţional, mai arată sursa citată.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-17 00:27:20
Alioșa Z.

PSD partid proputinist sprijină protestul ăstora.

Alte articole din: ACTUAL