Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Perle BAC 2015, sesiunea august. TOP gafe, înainte de rezultate BAC 2015 de toamnă

Sunday, 30 August 2015, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Vă amintim că edu.ro va publica rezultate BAC 2015 marți, 1 septembrie. Rezultatele vor fi publicate la avizierele centrelor de examinare și pe internet, până la ora 16.

Perle la BAC 2015. La așa gafe, rezultatele BAC 2015 se anunță dezastruoase

Perla 1

Un elev a confundat jurnalul cu foaia de examen şi le-a oferit profesorilor care au corectat lucrarea un moment de-a dreptul special. Băiatul a făcut un exerciţiu în plus, însă nu unul potrivit pentru proba pe care o susţinea.

"La subiectul 4", el le-a dezvăluit cadrelor didactice că s-a îndrăgostit de colega lui, iar motivele sunt nenumărate. “Subiectul 4 (ăsta îl fac în plus): Eu m-am îndrăgostit de colega de bancă care are un funduleţ obraznic rău de tot. Este blondă amestecat cu brunetă, este îmbrăcată în pantaloni albi, o gecuţă sexi şi o bluziţă maro mai strâmtă. Este frumuşică la faţă. Şi vă daţi seama că aţi face ceva cu ea", a scris elevul.

La final, liceanul care a susținut BAC 2015 a ţinut să precizeze: “Şi asta a fost lucrarea mea, sper să-mi daţi şi mie un punct, pentru impresie artistică. Vă pup dulce. Şi mai ales dacă sunteţi profesoare şi tinere. Dacă sunteţi profesor, nu vă mai pup. Vă iubesc. Pa”.

Perla 2

Nuvela le-a dat bătăi de cap elevilor din Sibiu care au susţinut, luni, proba de Limba şi literatura română la Bacalaureat. Unii, care nu pregătiseră nuvela, au scris despre basm, ce știau ei mai bine, în speranța că profesorii examinatori le vor da câteva puncte, pentru străduință.

"Am scris basmul, am vorbit despre Harap Alb câteva pagini. Sper să iau 5-ul!", mărturiseşte Raul, un alt tânăr, citat de tribuna.ro.

Perle la BAC 2015, sesiunea iunie-iulie

Realitatea.net a realizat o colecţie a perlelor din sesiunea iunie-iulie AICI. Unul dintre candidaţi a descris-o pe Otilia ca nimeni altul. „Otilia era o tipă introvertită, pentru că nu avea cont de Facebook, nici Twitter, nu se bucura de avantajele lumii online. Nu avea unde se „spovedi“ în faţa prietenilor din listă şi nu numai. Şi eu am crescut fără părinţi de mică, la fel ca Otilia, îi înţeleg tristeţea.“

„Otilia era un bun psiholog, în sensul că i-a citit gândurile lui Felix. O apreciez pentru că şi-a sacrificat iubirea, pentru a nu-i sta în calea carierei. Şi eu am făcut la fel, când am aflat că iubitul meu vrea să lucreze în Olanda“, continuă el.

Candidaţii au avut la subiectul al doilea al probei de redactat, după anumite cerinţe, un text argumentativ despre importanţa practicării unui sport la orice vârstă.

Unul dintre candidaţi a scris: „E important să faci sport. Mulţi suntem în pericol să uităm mersul pe jos, sărim în maşină când mergem câţiva metri până la magazin, la sala de sport, la fast-food. Ce mai, am uitat să mai fugim la stadion, în parc, jucăm fotbal pe tabletă “.

La cerinţa a treia de la primul subiect, elevii trebuiau să construiască o locuţiune/expresie care să conţină cuvântul „viaţă“. Unul dintre candidaţi pare să se fi inspirat din viaţa politică a României. „Politic, Ponta şi-a luat viaţa cu operaţia în Turcia“.

Alte perle:

”Pe mine sportul nu mă ajuta deoarece după o noapte de băută cu băieţii în cartier nu mai am timp să fac şi sport. La educaţie fizica proful ne-a spus că si relaţiile intime intra in sport deci şi ăsta e un sport.”

”În concluzie toţi ăştia bogataşii fac sport deoarece au bani să meargă pe la tot felul de săli şi saloane.”

”Scriitorul e stingherit în societate se simte ca un frustrat sau poate este şi de aceea vrea sa scrie să se scufunde în necazuri. Viaţa lui e chiar tristă nu poţi judeca un asemenea sensibil.”

”Personajul lui Moromete este personajul central, chiar Tudor Calaraşu participa la acţiune, aveau 10 copii şi o pisică pe Bisisica.”

REZULTATE BAC 2015, sesiunea de toamnă. Află nota de pe edu.ro!

Perle Bacalaureat 2015. Importanţa sportului: ”Mama îmi dă 1500 de lei lună să merg la una dintre cele mai de lux săli”
”Romanul Povestea lui Harap Alb a aparut în revista Literatorul în anul 1840 la Iaşi chiar în Dacia literara a lui Kogălniceanu.”

”Scenele reprezentative din romanul Morometii sunt: Ca să se mire prostii şi s-au mirat atunci cand au văzut că nu mai au arborele în curte şi alta e cand le frige băietilor o bataie ca-n zona de nord a ţării.”

”Ela era o curvă deoarece s-a combinat cu unul la Odobeşti iar Stefan un frustrat psihopat că suferea dar ce nu mai erau femei în lumea asta?”

”Harap Alb e prea tare ajunge pe un alt tărâm şi o recuperează pe fata lui Roş.”

”Eram însurat de 7 ani cu o colega de la psihologie, Camil vrea să zică că suferea.”

”Ion o violează pe Ana pe dupa sobă în timp ce tatso sforăia. O lasă borţoasa şi face un plod apoi ăsta inteligent din fire îi ia pamânturile, şmecher baiat.”

Perle Bacalaureat 2015. ”Catinca îl certa pe Moromete că fuma mult. Un exemplu îl constituie şi faptul ca mama îl cearta pe bunicul când bea.” ”

”Profa de română nu ne preda nimic ne punea să copiem dintr-o carte zicea că are salariul prea mic ca să facă una ca asta.”

”Liviu Rebreanu este cel mai de seama poet al regiunii Moldova, a scris în perioada paşoptistilor alături de Sadoveanu şi de Bacovia.”

”Romanul Plumb a lui Rebreanu este o artă poetică deoarece prezintă drama unui ţăran într-un cavou.”

”Familia Moromete s-a distrus pe sine însăşi când a început să bea Ilie cu tovaraşii lui pe la poiana lui Iorgu Iovan.”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL