Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Percheziţii în Argeş şi Braşov la persoane bănuite de activităţi ilegale în domeniul silvic

Wednesday, 28 June 2017, 07:36 Sursă: REALITATEA.NET

''La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Davideşti, Vultureşti, Stoeneşti şi Valea Mare la locuinţele unor persoane fizice şi la sediul unei societăţi comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire şi fals în înscrisuri sub semnătură privată'', se menţionează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeş. 

Conform acestuia, din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 - 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal şi sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos. Ulterior cei vizaţi ar fi folosit documente de însoţire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeş, Dâmboviţa şi Teleorman. Zece persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri. 

Braşov: Peste 30 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de activităţi ilegale în domeniul silvic

Un număr de 36 de percheziţii sunt efectuate miercuri, în judeţul Braşov, la domiciliile unor persoane bănuite de activităţi ilegale în domeniul silvic, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). 

''La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 36 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada 2016 - 2017, ar fi desfăşurat activităţi ilegale în domeniul silvic, pe raza judeţului Braşov'', reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IGPR. 

Conform acestuia, la finalizarea percheziţiilor, vor fi puse în executare 43 de mandate de aducere. 

Sursa: agerpres.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL