Mircea Beuran a fost reținut pentru 24 de ore

Thursday, 13 February 2020, 10:05 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Mircea Beuran ar fi promis un post de asistent universitar în schimbul banilor. Denunțătorul ar fi deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 13 februarie 2020, a inculpatului Bueran Mircea, care la data faptei îndeplinea funcțiile de președinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, șef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat și profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită”, arată un comunicat remis de DNA.

Filmul zilei de 13 februarie în cazul Beuran

Procurorii ridică documente, la această oră, de la locuința medicului Mircea Beuran, dar și de la cabinetul său.

Potrivit unor surse medicale citate de Realitatea PLUS, la primele ore ale dimineții, procurorii au ridicat de pe secția de Chirurgie a Spitalului Floreasca, din Capitală, mai multe documente. 

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice", se arată într-un comunicat al DNA.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-13 14:34:50
Găscă Viorel

I-am dat si eu cadou lui Beuran 8000 de € fără să a-mi ceară, că m-a operat de fimoză.

2020-02-13 19:05:22
Luncani, beurani, brunei, ...

... au parazitat si au infundat in noroi sistemul medical ! Au facut orice sa para “somitati” si au alungat pe oricine ii deranja in afacerile personale in spiralele statului ! Dupa somitatile astea nici iarba nu mai creste ... cu toare ca in mintea lor au prerentia sa le fie ridicata statuie pentru ca au conditionat continuu actul medical ...

2020-02-13 22:00:17
Iliescu i.

Beuran arestat căci pe bolnavi i-a vindecat.

2020-02-13 22:37:31
Puscarie

Tipic romanesc, unde nu merge cu eliminarea de buna voie, intervine politicul cu "justitia Independenta". Chiar daca nu a luat bani, "justitia Independenta" gaseste un creion un pix un carnat, un caltabos, o excursie , ceva tot gaseste, niciodata banii nu sunt gasiti sau dovediti. Toti putem fi arestati in tara asta doar daca mergem pe strada si suparam pe cineva mai ales un milog politic.Nu se simte lipsa borfetului Kovesi.

2020-02-13 22:37:36
Puscarie

Tipic romanesc, unde nu merge cu eliminarea de buna voie, intervine politicul cu "justitia Independenta". Chiar daca nu a luat bani, "justitia Independenta" gaseste un creion un pix un carnat, un caltabos, o excursie , ceva tot gaseste, niciodata banii nu sunt gasiti sau dovediti. Toti putem fi arestati in tara asta doar daca mergem pe strada si suparam pe cineva mai ales un milog politic.Nu se simte lipsa borfetului Kovesi.

2020-02-13 23:31:19
Slugile somitatile se si repede sa pupe dosul bosului !!!

Pentru ei nu e o problema ca pocnitoarea de beurica conditiona actul medical oferit de stat in schimbul spagilor !!! Nu e o problema ca MINTEA pacientii amariti si bolnavi care veneau la el cu ultima speranta si pe care ii folosea sa dea studentilor material de pregatire ilegal ! Nu e o problema ca se MINTEA in acte, in proceduri, in totul ! Nu conteaza ca promova incompetenta pe spaga ! Nu conteaza ca oamenii mor cu zile din cauza incompetentei doftoroiului in urma caruia nu crestea nimic ! Nu conteaza ca datorita cumului de functii nu mai facea nimic cu inceput si sfirsit ! Tot ce conteaza este sa il plinga ca pe ultimul doctor ramas in tara asta ! Culmea este ca tiate somitatile astea cu milioane de euro in conturi nu se ooresc niciodata iar calicenia si raoacitatea cresc pe masura ce imbatrinesc ... urite caracter, uriti oameni ...

2020-02-13 23:35:30
Generatia ciordeilor rosii ... a celor care au distrus ce au atins !!!

Expusi in toata hidosenia de minciuna, coruptie, caractere perserve si obsedate de putere, bani, sforarii ...

2020-02-14 01:01:12
Puscarie

Acum ciordeii moderni cu aere de mosieri PNL isi planteaza direct ministri pentru a le facilita calea spre bugetul de stat. Sanatate, industrie, telecomunicatii, finante, toti acesti ministri sunt exponentii ciordeilor din spatele PNL. Asa apar #noaptea ca hotii cate 25 de ordonante odata, Orban de frica sponsorilor a executat misiunea mult mai grosolan decat PSD si Dragnea pe care-i injura ca un mitoman inascut. Curvele nu se mai fac femei de casa, a inceput sa le placa, vor lux , vor bani si fac orice pentru ei.

Alte articole din: SĂNĂTATE