Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Paznicul-problemă. A incendiat anvelope, iar acum s-a ales cu o amendă de 25.000 de lei pentru poluarea aerului

Monday, 30 November 2020, 17:28 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

Un paznic de la o societate comercială din Braşov a primit o amendă de 25.000 de lei pentru poluarea aerului, după ce a încercat să incendieze în curtea firmei reziduuri constând în anvelope de cauciuc uzate, pentru a scăpa de acestea, a informat, luni Poliţia Locală Braşov.

Poliţiştii locali s-au autosesizat la apariţia unor imagini pe canalele de socializare, în care se vedea un fum dens şi negru. Un echipaj de la Biroul Rutier a fost dirijat de urgenţă în zona centurii CET-ului, unde a descoperit că mai multe persoane au dat foc la deşeurile din lemn compozit şi unei grămezi consistente de anvelope, materiale depozitate în curtea unei societăţi.

Aceasta a mai precizat că, după o anumită perioadă de timp, un alt echipaj de la Poliţia Locală s-a întors pentru a monitoriza zona.

Nu mică le-a fost mirarea atunci când au constatat că, în exact aceeaşi curte, un bărbat ardea anvelope auto uzate, printre caroseriile dezmembrate. Poliţiştii locali de la intervenţii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 25.000 lei pentru că nu a oprit activitatea de poluare a aerului la solicitarea echipajului rutier.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL