Patru români și trei chinezi, de bunăvoie în carantină la Tulcea, de teama coronavirusului

Monday, 10 February 2020, 16:52 Sursă: Agerpres

 

Potrivit sursei citate, Este vorba despre patru cetăţeni români, care însă nu prezintă semne clinice ale infecţiei cu coronavirus, potrivit Agerpres.

Medicii tulceni monitorizează starea de sănătate a şapte persoane, dintre care patru chinezi, care s-au izolat voluntar la domiciliu, de teama coronavirusului, a declarat şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mihaela Nicolau.

Fişele celor patru chinezi, doi bărbaţi, cu vârste de 40 şi 44 de ani, şi două femei, cu vârste de 36 şi 41 de ani, au ajuns la instituţia tulceană la mijlocul săptămânii trecute.

"În momentul de faţă, le monitorizăm starea de sănătate, care este în parametri normali", a menţionat directorul DSP.

Potrivit sursei citate, şi starea celorlalţi trei bărbaţi din judeţ izolaţi la domiciliu este bună. Aceştia s-au întors din regiunea chineză în care evoluează coronavirusul.

Cei trei bărbaţi au vârste de 35 de ani, 29 de ani şi de 45 de ani şi sunt din Tulcea, Sabangia şi Măcin.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-10 17:25:51
Ridicol si incompetenta crunta ! Carantina acasa !!!!!? Mai gindeste cineva ???

Carantina acasa e o crima fata de populatie facuta de cei care au gindit-o !!! Oamenii aia sint in contact cu propria familie, familia e in contact cu cei din jur, de plictiseala vor iesi pe afara, putin pe la magazine, vor da o fuga prin mall, ... e ridicol, neprofesional, criminal fara de populatie ce se intimpla !!! Carantina inseamna IZOLARE intr-o unitate (poate chiar una din unitatile militare dezafectate, ...) a celor banuiti de boli grave contagioase. Cu sute de ani in urma venetienii tineau in izolare navele venite din strainatate pentru coranta (40) de zile in incercarea de a PROTEJA populatia sanatoasa si de a asigura un viitor sanatos. De la ei sa inteles importanta carantinei (care initial dura coranta-40 zile) ... se pare ca inincompetenta otoritatilor importante sint doar salariile si in rest fiecare scapa cum poate !!!

Alte articole din: ACTUAL