Patroana unui service auto din Piteşti a bătut măr o altă femeie

Friday, 25 October 2019, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

O femeie de afaceri din Piteşti, are probleme cu legea din pricina comportamentului său agresiv. Patroana fost reţinută sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe şi şantaj, potrivit realitateadearges.net.

Adaugă părerea ta

Patroana a fost reţinută pentru loviri şi alte violenţe, după ce, spun poliţiştii, ar fi bătut măr o piteşteancă în vârstă de 41 de ani.

Femeia de afaceri, în vârstă de 62 de ani, este deţinătoarea unui service auto din Piteşti. Motivul pentru care și-a pierdut controlul aici

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe, și au reținut o femeie de 62 de ani. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 octombrie a.c., femeia ar fi lovit o altă femeie, de 41 de ani, din Pitești, și ar fi amenințat-o cu acte de violență", se arată într-un comunicat la IPJ Argeş.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.