Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pasional sau mai rezervat în pat? Ce spune luna în care te-ai născut despre viaţa ta sexuală

Monday, 27 March 2017, 18:27 Sursă: REALITATEA.NET

Persoanele născute în Ianuarie sunt cele mai perverse. Aidoma celor născuţi în Noiembrie, sunt mai mult decât încântate să experimenteze în pat.

Despre oamenii născuţi în luna Februarie se spune că sunt aventuroşi. Sunt fiinţe extrem de pasionale, însă trebuie să te zbaţi pentru a te bucura de "darurile" lor. Au tendinţa de a se concentreze pe cauze şi imagini de ansambul aşa că, înainte de toate, trebuie să vă conectaţi emoţional.

Cei născuţi în luna Martie, adoră să petreacă timpul în pat. Sexul este foarte intens, oferindu-le partenerilor tot ce au mai bun.

Sexul cu o persoană născută în luna Aprilie este extrem de intens şi pasional. Din păcate, însă, au tendinţa de a se plictisi foarte repede de partener.

Dacă ziua ta de naştere este în Mai, vrei ca partidele de amor să fie comfortabile şi senzuale. Camera trebuie să fie frumos decorată, iar aşternuturile din satin.

Oamenii născuţi în luna Iunie adoră să încerce toate poziţiile sexuale. Sunt partenerii perfecţi pentru a vorbi murdar în pat sau pentru a face sex prin telefon.

Sexul cu cei născuţi în Iulie trebuie să aibă o componetă emoţională extrem de profundă. Pentru a îndeplini toate dorinţele partenerului, ei trebuie, înainte de toate, să se simtă în siguranţă alături de el.

Persoanele născute în luna August pot fi extrem de egoiste sau din cale-afară de generoase. Nu suportă, totuşi, să li se spună ce trebuie să facă în pat şi au un ego foarte sensibil.

Pasionali, dar controlându-şi mereu emoţiile, oamenii născuţi în septembrie ajung foarte greu la orgasm. Nu vor sări din prima în pat şi au nevoie de o componentă emoţională pentru a se pune în mişcare.

Cei născuţi în Octombrie nu se grăbesc să sară în pat şi le place să-şi curteze partenerul.

Cei născuţi în Noiembrie sunt întruchiparea sexului pasional. Le place să domine şi să fie dominaţi. Adoră să experimenteze şi să încerce poziţii greu de imaginat.

Persoanele născute în Decembrie sunt extrem de creative. Le place să se distreze în pat şi să joace roluri. Este greu să te conectezi cu ei la un nivel emoţional profund, dar sexul va fi mereu distractiv.

Sursă: observator.tv


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL