Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Părinţii unui adolescent, îngroziți. Ce au găsit în groapă când au exhumat cadavrul fiului lor

Saturday, 09 June 2018, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Kenneth si Jacquelyn Johnson, părinţii lui Kendrick, au descoperit, după exhumarea cadavrului, că organele fiului lor lipsesc, în loc lor aflându-se bucăţi de ziare.

Baiatul a fost găsit mort, înfăşurat într-un covor, în sala de sport a Liceului "Lowndes County", fără urme de violenţă.

Concluzia oficială a fost că băiatul a murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-a băgat înăuntru pentru a-şi recupera pantoful.

Neîncrezători în verdictul autorităţilor, părinţii au cerut exhumarea băiatului pentru realizarea unei noi autopsii, convinsi fiind că fiul lor a fost omorât. Cei doi au fost însă şocaţi în momentul în care au văzut că în locul creierului, inimii, plămânilor şi ficatului se aflau ziare!

"Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine nu a pus înapoi, în trup, organele băiatului", a declarat dr.Bill Anderson, cel care a făcut cea de-a doua autopsie.

"Suntem foarte dezamăgiţi. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut ca îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el", a spus tatăl băiatului.

Mamei tânărului nu-i vine să creadă că fiul ei a fost "îndesat" cu ziare, asemenea unui coş de gunoi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL