Părinţii au fost sfătuiţi să îşi lase bebeluşul să se stingă. A urmat un miracol şi pentru medici

Monday, 05 September 2016, 19:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tatăl a povestit cum el și soția lui a fost sfătuiți de medic să lase copilașul să stingă în pace, dar au refuzat din start această variantă.

"În ultimele nouă luni de zile soția mea, Brooklyn, a fost însărcinată cu un băiețel extrem de bolnav. Pe la 3-4 luni de sarcină am aflat că bebelușul are hidrocefalie sau ceea ce în limbag popular se cheamă "apă la creier", adică prea mult lichid la niveul creierului. La momentul respectiv am fost sfătuiți să lăsăm bebelușul "să se stingă în pace".

Soția mea a transformat o cameră de hotel din apropierea spitalului în noua ei casă. Eu am rămas în vechea noastră casă împreună cu ceilalți doi copiii ai noștri care aveau nevoie măcar de grija unuia dintre părinți. Brooklyn se temea că ar putea intra mai devreme în travaliu, ceea ce s-a și întâmplat.

Exact cu 15 minute înainte să intre în operația de cezariană medicii au discutat cu noi despre momentul în care va trebui să deconectăm bebelușul de la aparatele de oxigen pentru a-l lăsa să se ridice la ceruri.

Dar, minune! Copilul s-a născut plângând. Și a fost cel mai minunat sunet pe care l-am auzit vreodată în viața asta.

Este adevărat că o lună de zile a fost ținut în spital, la Terapie Intensivă, dar acum suntem cu toții acasă. Pare un copil absolut normal, care face tot ce fac bebelușii normali și sănătoși de vârsta lui. A fost diagnosticat cu dilatare ventriculară medie, iar asta înseamnă că va trebui să mergem cu ele la controale regulate, dar nu-i pune viața sau dezvoltarea în pericol", a povestit bărbatul, potrivit baby.unica.ro.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri