Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Părintele Calistrat: "În clipa în care am blestemat, blestemul se întoarce peste noi"

Tuesday, 28 November 2017, 09:53 Sursă: REALITATEA.NET

Când blestemi, Îl obligi pe Dumnezeu să oprească anumite sentințe, și le dai tu! Și în momentul când ai blestemat tu și nu mai da El sentință, răspunzi tu de urmările sentinței pe care trebuia să le dea Dumnezeu. Așa că, mai ușor cu aruncatul vorbelor de claca din gură noastră, scrie bzi.ro. 

Despre păcatul blestemului în casă

Blestemele sunt foarte rele în casă, atât când sunt rostite asupra copiilor, cât și invers, de copii asupra părinților. Mulți copii nu se căsătoresc sau celor care se căsătoresc nu le merge bine în căsnicie din cauza blestemelor părinților. Remediul cel mai eficient împotriva acestor blesteme transmisibile este Taina Sfintei Spovedanii făcută atât de părinți, cât și de copii.

Există un obicei foarte rău la unii părinți de a-și blestema copiii atunci când îi supără. Tot timpul le-am recomandat părinților ca atunci când copiii nu sunt cuminți, să-i bată, însă niciodată să nu-i blesteme. Deoarece blestemul, înjurătură, când sunt făcute de părinte asupra copilului pe care l-a născut, au urmări negative asupra lui.

Copilul care a fost blestemat de tatăl sau mamă lui și părinții respectivi nu s-au spovedit de acest păcat, deci nu au primit dezlegare de el, foarte ușor este atins de blestem. Din această cauza pot veni boli, necazuri, suferințe, eșecuri în viață peste copiii respectivi.
Blestemele sunt foarte rele în casă, atât când sunt rostite asupra copiilor, cât și invers, de copii asupra părinților.

Mulți copii nu se căsătoresc sau celor care se căsătoresc nu le merge bine în căsnicie din cauza blestemelor părinților. Remediul cel mai eficient împotrivă acestor blesteme transmisibile este Taină Sfintei Spovedanii făcută atât de părinți, cât și de copii; după aceea un rol foarte important îl are citirea rugăciunii celei mari de dezlegare asupra întregii familii. Adică să meargă împreună părinții cu copiii, la preot pentru a le citi acea rugăciune de dezlegare.

Foarte grav este când părinții mor fără să le fi citit în viață rugăciunea respectivă. Acele înjurături și blesteme asupra copiilor lor, dacă nu sunt dezlegate de către preot, când sunt în viață părinții, pot produce foarte mari necazuri asupra copiilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL