Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pare o adolescentă normală, dar se simte un monstru şi sperie lumea. Nimeni nu-şi explică ce are

Thursday, 21 July 2016, 14:52 Sursă: REALITATEA.NET

„Simt o senzatie de caldura cand pupilele mele se umple de sange si nu mai vad absolut nimic cand incep sa plang”, marturiseste Marnie, conform mirror.co.uk. Totul a inceput in anul 2013, cand a avut o criza de tuse, acompaniata de sange. Medicii care au consultat-o acum 3 ani au declarat ca nu are motive sa isi faca griji, insa in 2015 lacrimile de sange apareau din nou. Intr-o dimineata ca oricare alta, fata s-a trezit cu perna inrosita.

Paramedicii care au ajuns la ea au spus ca niciodata nu au mai pomenit un asemenea caz. „Medicii mi-au facut mai multe analize si mi-au spus ca nu am nicio problema la ochi, ca totul este normal”, mai spune Marnie. Dupa acel episod, au urmat alte doua saptamani cumplite pentru Marnie. Nu doar ca ii sangera ochii, dar fluidul rosiatic incepea sa curga de data aceasta si din urechi. A mers iar la spitale pentru investigatii clinice, insa medicii au ramas din nou fara raspuns, scrie perfecte.md.

Nici pana la ora asta nu se stie de ce Marnie plange ocazional cu lacrimi de sange. Singura explicatie pe care au gasit-o pana acum doctorii ar fi imunitatea slabita, insa un asemenea comportament al organismului nu a fost niciodata asociat cu imunitatea deficitara. Fata cu lacrimi de sange spera ca intr-o zi sa scape de acest cosmar, iar lumea sa nu o mai vada ca pe un monstru.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL