Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pădurarul care a atacat un activist de mediu, reținut de poliție. Riscă să rămână fără un loc de muncă

Friday, 17 July 2020, 20:12 Sursă: Realitatea.net

Pădurarul sucevean Ilie Drajmici riscă să rămână fără slujbă după ce l-a atacat cu brutalitate pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar. Când s-a petrecut atacul, pădurarul era însoțit și de un localnic, pe nume Pavel Obleziuc.

"În cadrul dosarului penal au fost audiate mai multe persoane, ulterior dispunandu-se reținerea celor doi agresoiri în vârstă de 29 de ani, respectiv 38 de ani. Aceștia au fost introduși în arestul IPJ Suceava. În această zi, aceștia au fost prezentați unității de parchet, față de aceștia luându-se măsura controlului judiciar", a afirmat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Romsilva a reacționat după incident. Instituția a transmis că nu tolerează și dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament.

Tiberiu Boşutar, un cunoscut activist de mediu, se afla împreună cu fiica lui pe un drum public din zona de munte a judeţului Suceava. Bărbatul transmitea un mesaj live pe pagina de socializare când a fost atacat. Pădurarul i-a lovit cu o scândură plină de cuie mașina și a avariat-o serios.

Activistul de mediu susţinea în urmă cu câteva săptămâni că a fost atacat și de un angajat al Gărzii Forestiere Suceava, iar poliţiștii au deschis un dosar penal în acel caz.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL