Pădurar din Sălaj atacat cu toporul și amenințat cu moartea de hoții de lemne

padurar atacat de hoti
padurar atacat de hoti

Un pădurar din Sălaj a trecut prin clipe de groază în cursul săptămânii trecute, fiind amenințat cu toporul de către două persoane care tăiau ilegal lemne într-o pădure din localitatea Mal, județul Sălaj, scrie realitateadesalaj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test de personalitate. Ce vezi prima dată în această imagine? Răspunsul îți va spune cât de stresat ești

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă
Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!" - VIDEO
Este alertă maximă în Slănic Prahova, acolo unde o porțiune de asfalt de aproximativ 60 de metri s-a surpat în mijlocul străzii. Zeci de persoane au fost evacuate din 3 blocuri din apropiere și duse în adăposturi provizorii. Mai mult, până și sediul Poliției a fost evacuat, acolo unde a apărut craterul. Marea spaimă a celor 5.000 de oameni ai orașului este ca pământul să nu se surpe mai mult, mai ales că dedesubt se află mina de sare. Prefectul judeţului vorbește de o situație de urgență. Una care putea fi evitată, spun localnicii. Prima surpare a apărut în urmă cu câteva luni, când mai multe case au fost afectate, însă plângerile oamenilor au fost ignorate de autorități. 

Carne de miel
Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți români. Fermierii vând miel mai ieftin în stână, dar tot nu au clienți
Prețurile pentru carnea de miel au devenit foarte mari și tot mai puțini români își permit să cumpere.

Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu! Anchetă refăcută după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu! Anchetă refăcută după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Fostul președinte Ion Iliescu urmează să fie audiat la domiciliu în dosarul Mineriadei, deoarece nu se poate deplasa la sediul Parchetului General. Ieri, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, dar și Virgil Măgureanu au ajuns în fața procurorilor, acolo unde au fost anunțați că au fost puși, din nou, sub acuzare. 

Românii vor avea 6 zile libere! Guvernul oferă o zi în plus pentru a extinde mini-vacanța de 1 mai și Paște
Românii vor avea 6 zile libere! Guvernul oferă o zi în plus pentru a extinde mini-vacanța de 1 mai și Paște
Guvernul a decis să ofere o zi liberă suplimentară pentru bugetari. Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dintre cele mai îndrăgite sărbători, 1 Mai.

Social

Incendiu dupa un accident straniu in Neamt
Accident straniu în Neamț: Un șofer a intrat cu mașina într-un buldozer, a declanșat un incendiu și apoi a fugit de la locul accidentului
Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Pompieri
Incendiu puternic la o locuință din Buzău. Două persoane au ajuns la spital
Incendiu devastator în Buzău. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței, iar o femeie a suferit un atac de panică, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. 

Femeie de 76 de ani, din Brașov, amendată cu 100 de lei pentru că a plantat flori în grădina blocului
Femeie de 76 de ani, din Brașov, amendată cu 100 de lei pentru că a plantat flori în grădina blocului
Poliţia Locală Braşov a dovedit exces de zel în cazul unei braşovence de 76 de ani care a plantat câteva flori în grădina blocului în care locuia.

Spatiul Schengen
Sondaj INSCOP. Pe cine dau vina românii pentru faptul că nu am fost primiți în Schengen
Aproape două treimi dintre români cred că ţara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu graniţele terestre în Schengen, dar unele state europene blochează primirea României din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile
Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile - planul generalului negru. Fostul director al firmei de salubritate, propulsat la primărie
Mega-dosarul ROMPREST stă pe un butoi de pulbere! Mafia gunoaielor a fost încolțită într-o anchetă jurnalistică fără precedent! Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu a dezvăluit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, legăturile grupării Adimi-Dracea-Valache cu Generalul negru, Florian Coldea. Și lucrurile nu se opresc aici! În schemă a intrat și Cristian Popescu Piedone, edilul de la 5 care visează la Primăria Generală, cel care a fost, înainte să pună mâna pe primăria de sector, director la firma de salubritate care a fost antamată de Clotilde Armand să ridice deșeurile din Sectorul 1, în starea de alertă, în locul ROMPREST, printr-un contract încheiat fără licitație! Ce jocuri face, de fapt, Florian Coldea cu Piedone? Dezvăluirile Realitatea PLUS dinamitează sistemul!

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

De ce se înverzește gălbenușul ouălor fierte. Metoda corectă pentru a avea un galben frumos
De ce se înverzește gălbenușul ouălor fierte. Metoda corectă pentru a avea un galben frumos
Te întrebi de ce se înverzește gălbenușul ouălor fierte? Descoperă și tu care este metoda corectă de fierbere pentru ca ouăle tale să aibă un galben frumos și gustos. Bucătarii profesioniști sunt pregătiți să-ți dezvăluie secretele lor.

Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekendul de Florii. Ce zodii își întâlnesc jumătatea chiar în zi de sărbătoare
Florii, o sărbătoare plină de bucurie și speranță, aduce cu sine și promisiuni astrale speciale. Iată ce îți rezervă astrele în dragoste pentru această perioadă magică!



Vezi emisiunile Realitatea Plus