Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orange NU VA MAI FI la fel: vrea să îți umple viața cu zeci de gadgeturi

Saturday, 04 October 2014, 16:50 Sursă: playtech.ro

Este joi, 2 octombrie, și în fața multor jurnaliști strânși într-un teatru parizian apare Stéphane Richard, președinte și director executiv Orange. Într-un discurs lung, însoțit de o prezentare video, el a trasat direcțiile actualei piețe și direcțiile operatorului francez pentru viitor. Ceea ce s-a văzut la Hello Show, evenimentul anual al inovațiilor companiei, a fost imaginea unui operator care s-a decis să profite cât mai mult de această lume a dispozitivelor de tot felul, conectate la Internet mobil de mare viteză.

În următoarea perioadă vom regăsi dispozitivele pe piață. Magazinele din România, Polonia, Spania și Franța (în 2015) vor fi modificate și orientate pe trei tipuri de servicii: Home, Office și Entertaiment. De asemenea, accelerează dezvoltarea serviciilor de plată electronică prin serviciul Orange Money și în Franța va lansa pe 23 octombrie Homelive de conectare digitală a locuințelor. Abonamentul va fi de aproape 10 euro pe lună, iar utilizatorii vor avea la dispoziție o gamă de senzori inteligenți și dispozitive conectate pe care Orange le va oferi prin partenerii săi.

Orange n-a anunțat, propriu-zis, nimic inovator, nimic nemaivăzut, doar un set de gadgeturi și servicii de care care aduc un plus de comoditate în viețile utilizatorilor.

Află totul despre marea transformare a Orange

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL