Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Om de afaceri din Braşov, ÎN COMĂ după o altercaţie cu un CIOBAN care îl FURASE

Friday, 10 October 2014, 15:26 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, joi dimineaţă, în jurul orei 06.00, Ilie Luca şi doi angajaţi ai acestuia au surprins, pe un teren agricol aparţinând omului de afaceri, trei persoane care intenţionau să fure nişte saci de porumb.

Cei trei suspecţi, un bărbat de 56 de ani şi două ajutoare ale acestuia, în vârstă de 21 şi respectiv 16 ani, au încercat să fure 14 saci de porumb, în momentul în care au fost surprinşi. Unul dintre aceştia, bărbatul de 56 de ani, l-a îmbrâncit pe omul de afaceri rănindu-l la mâini.

"Unul dintre angajaţii victimei a sunat la serviciul de urgenţă 112 pentru a chema ajutoare. La sosirea ambulanţei, victima, în vârstă de 75 de ani, era inconştientă şi se pare că a suferit un accident vascular cerebral. Deocamdată, nu se poate stabili o relaţie de cauzalitate între starea victimei şi agresiunea fizică. Nu au fost găsite alte urme de violenţă pe corpul victimei“, a spus Naghi, vineri, într-o conferinţă de presă.

Cei trei suspecţi au fost prinşi în cursul zilei de vineri, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspectul principal Grama Gheorghe Dănuţ pentru tâlhărie calificată.

"Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale a reieşit că în dimineaţa de 9 octombrie inculpatul a fost surprins de persoana vătămată L.I. şi un martor, în timp ce sustrăgea mai multi saci de porumb de pe proprietatea sa. În momentul în care L.I. a încercat să-l reţină pe inculpat în vederea predării organelor de poliţie, acesta l-a îmbrâncit şi i-a creat leziuni la nivelul mâinii“, se arată în comunicatul Parchetului.

Suspectul principal a fost prezentat, vineri, Judecătoriei Braşov, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru tentativă de furt calificat.

Ilie Luca deţine 19 de magazine alimentare în Braşov şi unul în Codlea, dintre care trei sunt supermarketuri, unul dintre acestea fiind amplasat în centrul vechi al Braşovului, pe strada Republicii.
 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL