Olguța Vasilescu anunță că Violeta Alexandru a concediat liftiera de la Ministerul Muncii

Saturday, 25 January 2020, 19:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Violeta Alexandru a prezentat decizia sa drept o mare schimbare, față de foștii miniștri ai Muncii.

“Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.

Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a anunțat Violeta Alexandru.

Lia Olguța Vasilescu a replicat susținând că Violeta Alexandru ar fi concediat-o pe liftieră.

”Ce motivatie a gasit Baubau de concediere... Ea o da afara, dar tot PSD are ceva vina...”, a scris Lia Olguța Vasilescu.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-25 20:46:28
Dantela

olguta era mega handicapata, nu putea sa apese singura pe buton, de aceea a dat ordin sa ii vina liftul imediat cu tot cu liftiera.

2020-01-26 08:02:08
Paine si circ in Romanica

Cateleala de talcioc ieftin din infundatura Oborului a corupt mintea sorosista a lui Baubau si pe cea a oltencei PRM-iste care nu se poate abtine pana nu-si da arama pe fata la cea mai imbecila provocare. Ce sa povestim? Aia ca mergea cu liftiera cu liftul si astalalta acum ca merge pe scari sau cu butonul de la lift?!?!? Dar liftiera ce vina poarta? Poate sa dea afara si femeia de serviciu care spala WC-ul dupa cururile lor, Baubau poate zice ca ea-si face nevoile doar acasa si ca n-are nevoie nici de closet... Dar nu mai bine face un program astfel incat angajatii din minister sa lucreze de acasa? In felul asta nu mai ocupa nici cladirea respectiva si da afara tot personalul de intretinere. Pune pe Fuckbook toti salariatii din minister si gata, toata lumea online. Dar nu mai bine se duce putin dracului inapoi in ghiozura de unde a venit? Cred ca ar fi mai indicat.

2020-01-26 12:31:29
Circul piini psdiste..

Izvor nesecat de tembelisme, tra sa faca ceva opozitie nu?

Alte articole din: Ultimele Stiri