Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Olguța Vasilescu, atac la Victor Ponta: „Să se uite în frigider, va găsi urările noastre!”

Saturday, 12 October 2019, 15:57 Sursă: REALITATEA.NET

Lia Olguța Vasilescu a dat de înțeles că Opoziția nu ar fi reușit să dărâme Guvernul Dăncilă dacă unii foști social-democrați nu ar fi trădat. Răbufnirea deputatului PSD vine în urma declarațiilor făcute de liderul Pro Romania în care afirma că are telefonul plin cu mesaje trimise de foștii colegi din PSD.

„Vă imaginați scena cu Cîțu și Caramitru lucrând la buget. Tragic e altceva. Că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 46% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta, care ne spune acum că are telefonul plin cu sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider. Că acolo sigur va găsi urările noastre. Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc aminte de fabula lui Grigore Alexandrescu - "Toporul și Pădurea": Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna (...) ne vorbește despre meritocrație. Acești oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie de marți să vină la guvernare”, a spus Lia Olguța Vasilescu, sâmbătă, în discursul de la lansarea de la Romexpo a candidatului PSD la prezidențiale.

În momentul în care a fost pomenit numele lui Victor Ponta, social democrații aflați la lansarea programului de candidat al Vioricăi Dăncilă, de la Romexpo, au huiduit.

Joi, înainte de moțiunea de cenzură, Ponta a susținut că până și consilierii Vioricăi Dăncilă l-au sunat să discute despre moțiunea de cenzură. El a dezvăluit că ar fi fost sunat de către consilierii premierului pentru a-i propune să se întâlnească pentru a discuta despre moțiune.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a luat-o peste picior pe Viorica Dăncilă la dezbaterea moţiunii de cenzură recurgând la un mesaj neelegant pentru premier. Ponta a spus că vrea să revitalizeze social-democraţia cu oameni care au legătură cu această doctrină, nu cu oameni ca Dăncilă.

”Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”. El s-a întors apoi către premier şi a promis că îi explică cine e La Fontaine.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL