Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Olguța Vasilescu, atac dur la un serviciu secret

Wednesday, 26 June 2019, 16:53 Sursă: REALITATEA.NET

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat că "nu există în nicio ţară din lume ca un serviciu secret să opereze tabletele" la alegeri.

"Avem ceva de ascuns? Are vreunul dintre partide ceva de ascuns? Dacă nu, haideţi să răspundem tuturor întrebărilor lansate în spaţiul public de oameni cu vederi de dreapta, nu de stânga. Hai să vedem de ce aceşti oameni ne spun că sunt mii de secţii din România care nu se închid pe cheie. Să vedem de ce au simţit un milion de oameni din România să facă turism în ziua votului în comune care nu aveau niciun fel de atracţie turistică. Haideţi să vedem dacă, într-adevăr, în multe secţii de vot a fost viciat acest proces. Pentru că Guvernul, din punct de vedere administrativ, a organizat aceste alegeri, dar să nu uităm că la tabletă a fost un serviciu militarizat şi că nu există în nicio ţară din lumea asta un serviciu secret să opereze tabletele", a afirmat Olguța Vasilescu în Parlament.

Parlamentul a decis miercuri constituirea Comisiei speciale de anchetă privind investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL