Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

OBLIGAȚIILE poștașilor în următoarele zile. Ce prevede Ordonanța Militară nr. 10

Monday, 27 April 2020, 19:41 Sursă: realitatea.net

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat luni seară, că Poșta Română are un articol special prevăzut în noua ordonanță militară emisă de Guvern - Ordonanța Militară nr. 10.

„Pe durata stării de urgență, trimiterile poștale înregistrate pot fi predate destinatarilor de personalul Companiei Poșta Română prin introducerea în cutia poștală sau în lipsa acesteia prin afișarea la adresa destinatarului, cu o singura excepție: actele de procedură judiciară. Poștei Române îi revine obligația stabilirii cadrului instituțional și de răspundere pentru modul in care se desfășoară această activitate. Această măsură va intra in vigoare imediat dupa publicarea Ordonanței în Monitorul Oficial”, a explicat Marcel Vela.

Marcel Vela, anunțul zilei: ce prevede Ordonanța Militară nr. 10. Noi REGULI după relaxarea măsurilor

Astfel, potrivit articolului 4 din Ordonanța Militară nr. 10 emisă de Guvernul României pe 27 aprilie 2020: 

„Art. 4 - (1) Pe durata stării de urgență, trimiterile poștale înregistrate pot fi predate destinatarilor de personalul C.N. Poșta Română S.A. prin introducerea în cutia poștală sau, în lipsa acesteia, prin afișare la adresa destinatarului, cu excepția actelor de procedură.

(2) C.N. Poșta Română S.A. îi revine obligația stabilirii cadrului instituțional și răspunderea pentru modul în care se desfășoară activitatea prevăzută la alin.(1).

(3) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I”.

Marcel Vela, anunțul zilei: ce prevede Ordonanța Militară nr. 10. Noi REGULI după relaxarea măsurilor

Întreaga declarație de presă a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, poate fi urmărită în VIDEO-ul de mai jos:

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL