Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Oase de extratereștri", fotografiate pe planeta care a creat o isterie la NASA

Wednesday, 28 June 2017, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

Adepții unor teorii conspiraționiste susțin că în imaginile oficiale ale NASA se văd "oase fosilizate de ființe extraterestre" pe solul roșietic al planetei Marte.

Roverul Curiosity explorează Planeta Roșie încă din anul 2009 și toate imaginile pe care le-a transmis până acum au devenit publice.

Vânătorii de mistere au găsit de-a lungul timpului tot felul de imagini bizare în arhiva Curiosity - de la cranii la extratereștri la nave spațiale ascunse în craterele planetei.

NASA a prezentat recent noul concept de vehicul care urmează să participe la viitoarele misiuni capitale pentru omenire de pe planeta Marte.

Miliardarul vizionar Elon Musk a declarat că am putea ca în interval de timp de 50 până la 100 de ani să transportăm un milion de oameni pe Marte. Ca răspuns la prezentarea lui Musk, NASA a spus că salută pe oricine lucrează pentru a face din călătoria pe Marte o realitate.

Colonizarea planetei Marte - obiectivul nr.1 al NASA

Ambele camere ale Congresului din Statele Unite ale Americii au semnat Actul de Autorizaţie al NASA pentru 2017. Agenţia spaţială va fi finanţată cu peste 19.508 miliarde de dolari, însă oficialităţile americane şi-au exprimat clar şi cerinţa de a duce omenirea pe Marte.

Colonizarea planetei Marte reprezintă o misiune care este în desfăşurare de mulţi ani, însă actul din 2017 face ca acesta să fie principalul scop al agenţiei pe termen lung, relatează Science Alert. Congresul a afirmat că scopul agenţiei este de a duce umanitatea ,,în apropierea sau pe suprafaţa planetei Marte până în 2030.''

Pentru transportarea umanităţii către Marte până în 2030, Congresul a cerut agenţiei să dezvolte ,,o lucrare iniţială a parcursului omului pe planeta Roşie'' care trebuie realizată până pe 1 decembrie 2017.

Până la sfârşitul anului 2017, actul susţine că planul ar trebui să sublinieze clar fiecare pas. În document este redactat că ,,un plan al explorării ar trebui să înceapă cu orbita Pământului, apoi spaţiul cis-lunar, urmat de misiuni viitoare în care omul să ajungă pe Marte.'


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL