Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oana Roman spune adevărul despre Nicoleta Luciu. Nu e deloc aşa cum se credea!

Friday, 11 December 2015, 21:43 Sursă: REALITATEA.NET

"Evident, fiecare extrage radicalul dupa cum ii este educatia. Ca sa lamuresc ecuatia: postul meu de aseara, nu era menit sa ma iau de Nicoleta Luciu. Nici de calitatile ei de fiica, sotie, sau mama eroina...ma terminati-va cu prostiile! Observatia mea a fost pertinenta si rezultata din imaginile prezentate cu acordul sau. O mentin: nici o femeie, care s-a prezentat in ultimii 15 ani ca "bomba sexy", nu este fireesc sa se expuna astfel. Pentru nici un barter sau suma de bani. Ca si-a facut un deserviciu, este evident. Deci nu eu am "denigrat-o"...a facut-o domnia sa. Acum ca rubedeniile doamnei s-au autosesizat precum procuratura...poate ar fi fost mai util pentru "imaginea" ei sa o sfatuiti de bine", a postat Razvan Ciobanu pe Facebook.

Oana Roman şi-a exprimat părerea despre Nicoleta Luciu, printr-un mesaj făcut public pe pagina personală de Facebook a designerului, scrie cancan.ro.

"Intamplare reala: stii ca anul trecut am trecut prin niste momente cumplite si ca in urma operatiei de cezariana am făcut niste complicatii care mi-au pus viata in pericol...am mai facut 2 operatii menite sa-mi salveze viata. M-am recuperat foarte greu, am o incizie care a necesitat peste 40 puncte de sutura etc. In martie anul asta am fost invitată la emisiunea Poftiti pe la noi...m am dus sa muncesc acolo 5 zile pt niste copii nevoiasi, dar am explicat dinainte ca nu pot face munci grele pt ca ma resimt dupa operatie si inca aveam dureri. A fost si nicoleta si pt ca intr-o zi am clacat de durere si oboseala a inceput sa urle la mine ca si ea e operata si ca sa nu ma plang atat si a cerut sa fiu trimisa acasa pt ca nu sunt buna de nimic. I-am explicat ca eu m am operat ca sa nu mor si ca ea s-a operat pt ca a vrut si nu de boala si ca nu se poate compara. Eu ma operasem in urma cu cateva luni, ea cu cativa ani. Totusi a continuat sa urle si sa ma jigneasca. Am fost foarte surprinsă pt ca o stiam fata buna si calma. Eu am vazut moartea si nu m-as duce sa ma operez de buna voie din ratiuni estetice pt nimic ....dupa ce am stat 5 zile la reanimare in urma ultimei interventii care mi-a salvat viata ...nu vreau sa mai aud de operatii pt ca m-a marcat foarte tare", a fost comentariul Oanei Roman de pe contul de socializare al lui Razvan Ciobanu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL