Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oana Pellea, atacată de colegi pentru participarea la proteste: M-am gândit să plec din țară

Sunday, 26 November 2017, 13:44 Sursă: REALITATEA.NET

„Mă întreabă foarte multă lume ce am de câştigat că ies în piaţă. În afară de faptul că mă plăteşte domnul Soros. Nu e vorba de ce am de câştigat, eu pot trăi altfel. Deci eu nu pot trai altfel. Vreau să vă spun că sunt colegi de-ai mei de teatru, ne ştim de 30 de ani, şi datorită lucrurilor pe care le spun pe Facebook, au venit şi mi-au spus Îmi vine să vomit când mă uit la tine’. ‘Te iubesc ca actriţa, dar atâta timp cât nu termini cu rahatul ala de Facebook, unde scrii numai tâmpenii’. Cum am ajuns aici, este un actor extraordinar, este un prieten pe care-l iubesc. Cum am ajuns aici, să fim atât de diferiţi?

Eu atat m-am saturat de minciuna, oameni buni, si de marlanie si de mitocanie si de superioritate fara nicio baza. Atata cred in tara asta, a spus Oana Pellea. "Problema mea este şi realmente, mă doare chestia asta, e prima dată acuma când m-am gândit că poate ar trebui sa plec din ţară. Este prima dată în viaţa mea. Şi iubesc tara asta.

A zecea mia oară în tara asta, nu vreau”, a povestit Oana Pellea la lansarea cărţii lui Grigore Cartianu despre protestele de la începutul anului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL