Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vânzătoarea unui magazin de îmbrăcăminte, bătută crunt de un lăutar! Motivul este ULUITOR

Friday, 03 November 2017, 15:34 Sursă: REALITATEA.NET

Un cunoscut saxofonist a vrut să îşi cumpere un costum din respectivul magazin de îmbrăcăminte. Conform unor informații provenite pe surse, bărbatul a probat unul dintre costumele care i-ar fi plăcut, însă ar fi fost nemulțumit de faptul că pantalonii nu îi veneau bine, scrie presa locală

I-a şi comunicat acest lucru vânzătoarei, care i-ar fi spus că nu este obligat să cumpere costumul dacă nu îi sunt buni pantalonii. De aici până la schimburi de replici acide nu a fost decât un pas. Se pare că bărbatul, într-un acces de furie, a început să o lovească pe vânzătoare cu pumnii și să o tragă de păr. Totul sub privirile îngrozite ale celeilalte vânzătoare.

Aceasta din urmă a încercat să intervină, însă fără rezultat. În cele din urmă a reușit să apese butonul de panică, iar un echipaj al firmei de securitate a sosit în cinci minute la magazinul respectiv.

Totodată, un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare s-a deplasat la faţa locului.
Dar saxofonistul a reușit să dispară din magazin.

După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere polițiștii l-au identificat pe bărbat. Este vorba despre un cunoscut saxofonist din Maramureș.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL