Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O tânără mămică din Buzău a murit din cauza depresiei

Thursday, 25 January 2018, 19:27 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra locuia împreună cu soțul său și fetița acestora în vârstă de un an în același bloc cu părinții fetei, pe care îi vizita des, așa cum s-a întâmplat și miercuri seară. Aceasta fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leșin, moment în care unul dintre părinți a sunat la 112. Astfel, a fost preluată în stare de inconștiență de salvare și adusă de urgență la Spitalului Județean Buzău.

Din păcate, la scurt timp, victima a suferit un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore.

În urma evenimentului, potrivit stiridebuzau.ro, poliția a dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitare împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. De asemenea, apropiații fetei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de existența fetiței de un an în viața ei.

Prietenii au aflat despre tragedie printr-o postare făcută de soțul său, pe o rețea de socializare: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, doduțo, veșnic te voi iubi”, este mesajul care însoțește fotografia acesteia.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL