Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O tânără de 20 de ani a fost CONDAMNATĂ LA MOARTE. Adevărul ŞOCANT din spatele acestei decizii

Friday, 14 October 2016, 17:47 Sursă: REALITATEA.NET

Zeinab Sekaanvand Lokran are acum 22 de ani. A stat în închisoare în ultimii 5 ani pentru o crimă pe care nu a comis-o. În 2014 a fost condamnată la moarte, iar acum internauţii încearcă să o salveze.

În 2015, aceasta s-a căsătorit cu un prizonier din închisoare şi a rămas însărcinată, iar sentinţa a fost amânată până după naştere. Acum, Zeinab a născut şi ar putea fie executată oricând.

Există două modalităţi prin care internauţii o pot ajuta pe Zeinab:

1. Să trimită emailuri către guvernul iranian
Cei de la amnesty.ca au realizat un raport al întregii poveştii şi au pus la dispoziţia doritorilor template-uri care pot fi urmărite, în vederea trimiterii email-urilor către guvern. Aceştia îndeamnă internauţii să trimită emailuri - în care imploră graţierea tinerei de 22 de ani - către liderul iranian şi şeful sistemului judiciar.

2. Să dea tweet-uri către contul Khamenei.ir (al doilea Lider Suprem al Iranului)
Deşi pare inutil să trimiţi email-uri şi tweet-uri către lideri nepăsători, potrivit site-ului matadornetwork.com, internauţii continuă să scrie mesaje şi rugăminţi către acesta, în speranţa că mesajele vor schimba ceva. Este folosit hashtag-ul #SaveZeinab, scrie mediafax.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL