Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O româncă din Italia, ucisă de soț, în timpul vizitei acasă, la Tecuci. Italienii sunt îngroziți

Saturday, 29 September 2018, 12:37 Sursă: REALITATEA.NET

Mihaela Vizitiu era din Tecuci, județul Galați. Două săptămâni în urmă s-a învoit de la locul de muncă și a plecat în România dar nu s-a mai întors, a fost asasinată de soțul ei, care, apoi, s-a sinucis, scrie Rotalianul.com.

„Comunitatea din Marcianise este îngrozită de moartea Mihaelei Vizitiu, îngrijitoare româncă ce muncea în orașul nostru de mai mulți ani”, scrie teleclubitalia.it. Apoi, italienii de la sursa citată scriu: „Femeia a mers acasă, la soțul ei în vârstă de 50 de ani și la copiii de 16 și 9 ani. Dar soțul ei a ucis-o și apoi și-a luat propria viață.”

Mihaela Vizitiu a fost omorâtă în bătaie de Puiu, soțul ei, care a vrut să însceneze că femeia s-a sinucis, însă, a sfârşit prin a se spânzura chiar el de laţul din tavan. Doi copii au rămas orfani în urma acestei tragedii familiare.

Mihaela Vizitiu în urmă cu două săptămâni, a mers acasă la Tecuci pentru a participa la o nuntă. Din ziua în care a ajuns acasă viaţa femeii a devenit un calvar, Puiu o bănuia de infidelitate deşi Mihaela trimitea acasă toți banii câştigaţi. De altfel, erau principala sursă de venit pentru creşterea celor doi copii. Bărbatul, însă, era convins că îl înşală și a bătut-o până a lăsat-o fără suflare.

Apoi, a vrut să însceneze că femeia s-ar fi sinucis, aşa că a agăţat cadavrul de grinda unei magazii, dar remușcările sau teama că va fi descoperit l-au făcut să ia o altă decizie capitală: Puiu s-a spânzurat de laţul din tavan, dar nu înainte de a lăsa un bilet de adio în care şi-a explicat faptele.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL