Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O reclamă care susține că nimeni nu se naște homosexual stârnește controverse

Friday, 12 December 2014, 14:09 Sursă: REALITATEA.NET

Panoul pe care se află reclama a fost închiriat de un grup american care pretinde că oricine poate alege sexul persoanei de care se simte atras. Grupul se autodenumește “Părinți și prieteni ai foștilor gay” și susține că există studii care ar demonstra că nimeni nu se naște homosexual.

Asociația Psihologilor Americani spune însă că nu există nicio dovadă în acest sens și că o mulțime de organizații religioase influente au investit foarte mulți bani și resurse umane în promovarea terapiei de conversie a orientării sexuale. (sursa)

Aceste acțiuni nu au însă niciodată efect. Cel mai bun exemplu în acest sens este John Smid, un fost lider al uei grupări ex-gay care s-a căsătorit într-un final cu partenerul său după ce a recunoscut că este imposibil să-ți schimbi orientarea sexuală.

El a declarat după nuntă, justificându-și gestul: „am crezut foarte mult că acest lucru (n.r. schimbarea orientării sexuale) este posibil. Totuși, asta nu s-a întâmplat niciodată. Cum nu mai am chiar foarte mulți ani la dispoziție pentru a trăi bine anii care-au mai rămas din viața mea, nu mai vreau să încerc ceva ce nu este posibil în acest timp.”

15 state din SUA interzic în continuare căsătoria între persoanele de același sex. Decidenții acestor state sunt sprijiniți politic de grupuri religioase foarte potente financiar.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL