Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O platformă pentru parteneriatul fermierilor din România și Republica Moldova

Thursday, 25 July 2019, 17:58 Sursă: REALITATEA.NET

La eveniment a participat Iurie Ușurelu, secretar general de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova.

Obiectivul evenimentului este dezvoltarea cooperării dintre fermierii și antreprenorii celor două state vecine, facilitarea schimbului de cunoștințe și crearea de conexiuni pentru parteneriate public private precum și valorificarea oportunităților de investiții în agricultură.

Agenda evenimentului de astazi, o puteti accesa aiciEvenimentul face parte dintr-o serie de 11 intâlniri despre care Alexei REPEDE, Președintele AOAMP, Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni spune:

“Provoc agricultorii, să punem pe masa de discuții toate problemele și toate blocajele, care împiedică și descurajează activitatea producătorului autohton. În același timp provoc pe toți cei care pricep ce trebuie făcut pentru dezvoltarea acricuturii Republicii Moldova, să propună soluții reale și să ceară suport pe puncte concrete, care să îi ajute în propria activitate, dar care să aibă impact și pentru breasla pe care o reprezintă.

Dacă vrem:
– să avansăm și să obținem rezultat valoros în munca depusă pe pământul agricol,
– să creștem sectoarele agricole,
– să găsim soluții pentru a motiva oamenii, vecinii și rudele să rămână în satele și orașele Moldovei,
– să recoltăm și să consumăm produs autohton,
oferiți din timpul foarte scump pentru a aborda împreună, ce putem facem pentru agricultura, produsul autohton și consumatorul local din Republica Moldova.”

Pentru a identifica soluții specifice conform necesităților investiționale regionale înregistrează-te și expune care este suportul de care ai nevoie pentru activitatea agricolă pe care o dezvolți: https://aoamp.com/dar/inscriere/
Mai multe detalii: https://aoamp.com/stiri/dar-cum-asiguram-dezvoltarea-agriculturii-si-agricultorilor-in-r-m/


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL